Skip to content

Our (Green) Planet

Het leven op onze planeet is niet altijd rooskleurig… noch groen wat dat betreft. Deze planeet die onze architectenwoning is, onze kit, kan ook de wieg van rouw zijn. Een verscholen rouw, ver van de ogen en ver van het hart, die we in een volledige afzondering beleven. Beide films zijn reizen. Steriele en immobiele reizen. Voor de ene verloopt deze in de zwaarheid en eenzaamheid van de Covid. In de ingewanden van architectenhuizen voor de andere. Twee gezichten die ons er toe leiden onze wereld in al zijn (on)menselijkheid te zien. Onze planeet is ook aan het verstikken, we moeten ervan houden of deze verlaten.

  • Isolation van Jaco Van Dormael, Michele Placido, Julia Von Heinz, Olivier Guerpillon, Michaël Winterbottom
  • La vie en kit, van Elodie Degavre
Scroll To Top