#BRIFF2019

HET BRUSSELS INTERNATIONAL FILM FESTIVAL IN EEN NIEUW JASJE!
Zoals de Beer van Berlijn, de Leeuw van Venetië en het Luipaard van Locarno kiest ook Brussel voor zijn eigen emblematische viervoeter: de Zebra! Met zijn unieke looks verenigt de zebra zwart en wit, is hij even onconventioneel en ontembaar als hartelijk en sociaal. Kortom, de zebra heeft alles om het BRIFF te vertegenwoordigen!

HET BRIFF, EEN FESTIVAL DAT OP ZIJN STREPEN STAAT!
Het Brussels International Film Festival heeft als missie om publiek en professionals samen te brengen rond film. Opkomende talenten en gevestigde waarden, fervente filmliefhebbers en nieuwsgierige passanten, iedereen is welkom op het BRIFF. Ook ons programma is bewust
gevarieerd, van de meest vernieuwende films tot de grootste klassiekers, van de recentste
releases tot films uit de oude doos. Het BRIFF tovert onze hoofdstad om tot een echte filmstad.

IN GALOP NAAR DE TWEEDE EDITIE!
Voor de tweede editie wordt de rode loper uitgerold door het centrum van de stad, van UGC
De Brouckère tot Palace, langs Cinema Galeries en Flagey. Ook op vlak van programmatie halen we voor deze nieuwe editie het beste paard van stal! Een Internationale Competitie, Director’s Week, een Nationale Competitie, een Belgisch Panorama, openluchtvoorstellingen, masterclasses,
retrospectieven, avant-premières, gala-avonden, jeugdactiviteiten, concerten én het terras aan de festivaltent op het De Brouckèreplein om na te genieten van al deze activiteiten.
Verrassende cinema voor een breed publiek, dát is het Brussels International Film Festival!