Skip to content

Film release : “New Order” van Michel Franco

De snoeiharde film “New Order, van de Mexicaanse regisseur Michel Franco, komt deze woensdag 8 december uit in de bioscoop.
Deze film werd tijdens het BRIFF 2021 vertoond binnen de Internationale Competitie, in aanwezigheid van de regisseur.

Terwijl Marian, een meisje uit een hoogstaande familie, haar bruiloft viert in haar ouderlijk huis in Mexico-Stad, breken er gewelddadige rellen uit die het land opschudden. Er wordt een politiestaat opgericht om de welgestelden gerust te stellen en te kalmeren. Ondanks de schijnbare harmonie en kalmte, komen laaien de emoties die aan de basis van de chaos lagen, weer naar boven. De sterke spanningen tussen de personages zullen botsen en de verdeeldheid van de sociale klassen aan het licht brengen.

Scroll To Top