Skip to content

Zin om een luchtje te scheppen?

Het BRIFF organiseert gratis Open Air Screenings met een adembenemend uitzicht over de stad. Vanop de Kunstberg krijg je de kans drie filmklassiekers te (her)ontdekken:

  • C’est arrivé près de chez vous. Weet je nog? Amper 30 jaar geleden kwam deze afstudeerfilm uit, geregisseerd door het trio Rémy Belvaux, André Bonzel en Benoît Poelvoorde. Deze film veroorzaakte een ware schok in Cannes en werd één van de grootste klassiekers van de Belgische cinema. Absurd, Belgisch, met een hoek af… en niet te missen!
  • Een andere cultfilm die zijn veertigste verjaardag viert en die je dankzij het BRIFF zal kunnen (her)bekijken, is E.T. the Extra-Terrestrial. Het verhaal van een klein buitenaards wezen dat de harten deed smelten van de halve planeet!
  • Herbeleef en/of zing mee met de beste hits van de legendarische band Queen met de veelbekroonde film Bohemian Rhapsody van Bryan Singer, die het portret schetst van Freddie Mercury, de zanger van de groep.

Welkom op de Kunstberg op 29 juni, 30 juni en 1 juli.

Scroll To Top