Spring naar content

Le Syndrome des amours passées van Ann Sirot en Raphaël Balboni komt in nationale avant-première op het BRIFF !

Le Syndrome des amours passées, geschreven en geregisseerd door Ann Sirot en Raphaël Balboni, wordt binnenkort gepresenteerd op de Semaine de la Critique van het Filmfestival van Cannes, waarna de film enkele weken later zijn nationale avant-première zal beleven op het Brussels International Film Festival – BRIFF

Na Une vie démente (bekroond met 7 beeldjes op de Magritte du Cinéma 2022, waarvan dat van de beste film), brengen Ann Sirot en Raphaël Balboni hun langverwachte tweede langspeelfilm.

Een romantische komedie die in de intimiteit duikt van een koppel dat geen kinderen kan krijgen.

Voor de hoofdrollen kiest het duo opnieuw voor Lucie Debay (die reeds meespeelde in Une vie démente) en voor de acteur Lazare Gousseau.

Le Syndrome des amours passées is de openingsfilm van de Nationale Competitie van de zesde editie van het BRIFF, op woensdag 28 juni in de Grand Eldorado van de UGC De Brouckère, en wordt vertoond in aanwezigheid van de filmploeg. Deze avond belooft nu al bijzonder te worden.


Synopsis :Rémy and Sandra cannot procreate as they are suffering from “The Past Love Syndrome”. There’s only one cure: have sex one more time with all of their exes.

Cast : Lucie Debay, Lazare Gousseau, Florence Loiret-Caille, Nora Hamzawi, Ninon Borsei, Florence Janas

Production : Hélicotronc

Coproduction : Tripode Productions

Distribution : Imagine

Scroll naar boven