Spring naar content

Une Nuit van Alex Lutz opent het 6de BRIFF!

Une Nuit van de Franse regisseur en acteur Alex Lutz is de openingsfilm van de 6de editie van het Brussels International Film Festival – BRIFF.

Dit romantische drama van Alex Lutz en Karin Viard, de slotfilm van de competitie Un Certain Regard van het 76ste Festival van Cannes, wordt de openingsfilm van het BRIFF op 27 juni aanstaande! De projectie vindt plaats in de prestigieuze zaal de Grand Eldorado van de UGC de Brouckère, in aanwezigheid van de regisseur.

Synopsis: In een bomvolle metro komt het tot een verhitte discussie tussen een voor elkaar onbekende man en vrouw. De ruzie doet de vonk tussen hen overslaan en diezelfde avond storten ze zich in het station in een intieme relatie. Uiteindelijk nemen ze afscheid, maar is dit definitief?

Mis deze avant-première niet die het startschot is van 9 dagen cinematografische ontmoetingen in het hart van Brussel!


Scroll naar boven