Spring naar content

En de openingsfilm is…

Eerste film van een Franse regisseur, knotsgekke komedie met 3-sterrencast, Palme Dog op het laatste Filmfestival van Cannes… Zoals je waarschijnlijk al hebt geraden, is de openingsfilm van het 7e BRIFF Le ProcĂšs du chien (Dog on trial) van Laetitia Dosch!

 

Deze komedie, die werd geselecteerd en gepresenteerd in de selectie van het 77e filmfestival van Cannes, met François Damiens, Jean-Pascal Zadi, Pierre Deladonchamps en Anne Dorval in de hoofdrollen, opent het BRIFF op 25 juni! De vertoning vindt plaats in het prestigieuze ‘Le Grand Eldorado’ theater in UGC de BrouckĂšre, in aanwezigheid van de cast en crew van de film.

 

✩ Synopsis : Avril, een advocaat met een track record in hopeloze zaken, heeft zichzelf een belofte gedaan: haar volgende zaak zal ze winnen ! Wanneer Dariuch, een cliĂ«nt die net zo wanhopig is als zijn zaak, haar vraagt om zijn trouwe metgezel Cosmos te verdedigen, nemen Avril’s overtuigingen het weer over. En zo begint een even onverwachte als turbulente rechtszaak: de rechtszaak van de hond.

Mis deze avant-premiĂšre niet die het startschot is van 9 dagen cinematografische ontmoetingen in het hart van Brussel!

Na de vertoning wordt u een drankje aangeboden in de BRIFF Village.

Scroll naar boven