Spring naar content

Een dag met Leos Carax!

Het BRIFF heeft het genoegen Leos Carax op 26 juni in Brussel te ontvangen! De maker van “Mauvais sang”, “Les Amants du Pont-Neuf” en “Annette” presenteert zijn meest recente film, de autobiografische “C’est pas moi”. Voor een tentoonstelling die nooit heeft plaatsgevonden, vroeg het Centre Pompidou hem: “Waar ben je, Leos Carax?” Hierop antwoordde hij met deze poëtische essayfilm, waarin hij reflecteert op zichzelf en zijn wereld, en verwijst naar zijn eerdere films. “C’est pas moi”, die afgelopen mei in première ging op het Filmfestival van Cannes, zorgde al voor heel wat sensatie.

Het BRIFF-publiek zal de film op 26 juni om 17u kunnen ontdekken in Cinema Galeries. De vertoning wordt gevolgd door een uitgebreid interview met de regisseur. Deze bijzondere ontmoeting vormt het hoogtepunt van een “Dag met Leos Carax”, die om 14u van start gaat met de vertoning van het briljante “Holy Motors”.

De zevende editie van het BRIFF loopt van 25 juni tot 3 juli.

TICKETS

Scroll naar boven