Spring naar content

‘To the moon’ met Scarlett Johansson en Channing Tatum wordt de slotfilm op de 7e editie van het BRIFF!

Na negen dagen gewijd aan cinema, met talloze gasten die hun films in avant-première kwamen voorstellen (waaronder Leos Carax, Jacques Audiard, Claire Burger, Laetitia Dosch, Christophe Honoré, Pierre Deladonchamps, Karla Sofia Gascon,…) wordt de zevende editie van het BRIFF in stijl afgesloten! Eindigen doen we met de slotceremonie, waarin de awards worden uitgereikt, én een exclusieve avant-première van To The Moon!

Scarlett Johansson en Channing Tatum zijn samen te zien in deze slimme, bijtende komedie die het verhaal achter de schermen vertelt van NASA’s historische maanlanding met de Apollo 11-missie. Marketing-wonderkind Kelly Jones wordt ingeschakeld om NASA’s imago op te krikken en daarbij maakt ze het Cole Davis, die de leiding heeft over de maanmissie, flink lastig, waarbij de spanningen hoog oplopen. Wanneer het Witte Huis beslist dat de missie hoe dan ook moet slagen, moet Jones een in scène gezette maanlanding filmen, als back-up. En dan kan het aftellen pas echt beginnen…

Een reis naar het hart van de jaren 60 met een 5-sterren cast op woensdag 3 juli om 20u om ‘UGC de Brouckère’. Voor de ultieme belevingservaring is een historische, stijlvolle outfit zeker op zijn plaats! Koop hier tickets.

Scroll naar boven