Skip to content

Pop up Meetings

 

Het Brussels International Film Festival is verheugd om Pop Up Meetings voor te stellen, een evenement speciaal opgezet voor jonge Belgische professionals, met het oog op het ontwikkelen van samenwerkingverbanden tussen het noorden en het zuiden van het land.

Sinds jaar en dag willen we jong opkomend talent steunen. Zo is Pop Up Meetings een uitgelezen kans voor jonge regisseurs en jonge acteurs/actrices die afstudeerden aan een Nederlandstalige of Franstalige film- of theaterschool, om elkaar te ontmoeten en hun professioneel netwerk uit te breiden.

Het principe is heel simpel: regisseurs die zich wensen in te schrijven, beantwoorden eerst een vragenlijst waarin ze een beeld schetsen van hun cinematografische visie en invloeden. Nadien worden alle portretten naar de aangemeldde acteurs en actrices gestuurd, die 2 à 4 portretten zullen mogen kiezen. Op basis van deze selectie, zullen korte ontmoetingen van 10 min. worden georganiseerd volgens het principe first come, first served. Elke regisseur ontmoet maximaal 4 acteurs en actrices.

De meetings zullen plaatsvinden op 9 september, op de festivallocatie.

 

Inschrijvingsvoorwaarden:

  • Deze activiteit is bedoeld voor net afgestudeerde talenten (ten vroegste 2018) en/of laatstejaarsstudenten van een Belgische film- of theaterschool.
  • Inschrijven kan tot uiterlijk 13 juni.

 

Contact : forum@briff.be

Scroll To Top