Skip to content

Pop up Meetings

Deze activiteit is afgelopen. Wil je graag deelnemen aan de volgende editie van de pop-up meetings? Hou dan zeker deze pagina in de gaten naar aanloop van de volgende editie van het BRIFF, in juni 2022!

 

Het Brussels International Film Festival is verheugd om jullie te laten kennismaken met  Pop Up Meetings, een evenement dat speciaal wordt opgezet voor jonge Belgische professionals en samenwerkingverbanden tussen het noorden en het zuiden van het land wil ontwikkelen.    

Sinds jaar en dag willen we jong opkomend talent steunen. Zo is Pop Up Meetings een uitgelezen kans voor jonge regisseurs en jonge acteurs/actrices die afstudeerden aan een Nederlandstalige of Franstalige film- of theaterschool, om elkaar te ontmoeten en hun professioneel netwerk uit te breiden.

Het principe is heel simpel: regisseurs die zich wensen in te schrijven, beantwoorden eerst een vragenlijst waarin ze een beeld schetsen van hun cinematografische visie en invloeden. Nadien worden alle portretten naar de aangemeldde acteurs en actrices gestuurd, die 2 à 4 portretten zullen mogen kiezen. Op basis van deze selectie, zullen korte ontmoetingen van 10 min. worden georganiseerd volgens het principe first come, first served. Elke regisseur ontmoet maximaal 4 acteurs en actrices.

 

Scroll To Top