Spring naar content
Visuel BRIFF 2021 - 30 x 20 cm - rgb - 72 dpi


WAT?

The Return of the Stripes... is niet de titel die Coppola koos voor de prequel van The Godfather, maar de bekendmaking van groot nieuws: de 4de editie van het ‘zebra-machtigste' Brusselse evenement is een feit!

Inderdaad, het BRIFF zal weer present zijn in de Belgische hoofdstad, alleen zal het dit jaar, gezien de gekende omstandigheden, in september plaatsvinden.

Inderdaad, het BRIFF hijst het grote doek op, het doek dat ons eindelijk weer de gelegenheid zal geven samen te genieten van het concentraat van sterke beelden en emoties dat we zo hard hebben gemist.

En we maken meteen van deze gelegenheid gebruik om de gloednieuwe visual van het Festival te onthullen!

.

WANNEER?

Om ons evenement in de best mogelijke omstandigheden te kunnen organiseren, zal het BRIFF dit keer plaatsvinden van woensdag 1 t/m zaterdag 11 september 2021, in hartje Brussel.

.

HOE?

Door een PASS te kopen, krijg je toegang tot de Openings- en Slotavond (na reservatie) en tot alle vertoningen van het Festival, en dit voor slechts 30€! Om nog maar te zwijgen over de vele extraatjes die we nog in petto hebben voor alle gepassioneerde zebra's die, net als jij, niet zullen aarzelen om voor deze "all in" formule te kiezen !

.

WAAROM?

Omdat we jullie missen. Omdat we de cinema missen. Omdat we allemaal snakken naar De Grote Emoties, die van op de filmsets en van de filmrollen waar we allemaal van dromen om ze na te mogen spelen.

Leve Brussel, leve de Zevende Kunst!

Scroll naar boven