Spring naar content

Familie van Milou Rau op Streamz

De film 𝙁𝙖𝙱𝙞𝙡𝙞𝙚 van Milo Rau & Filip Peeters IS NU TE ZIEN op Streamz. Deze film is gebasseerd op waargebeurde feiten en was bij het BRIFF 2021 geselecteerd voor de nationale competitie. We zijn heel verheugd dat de film nu ook het grotere publiek bereikt.

 

 

Synopsis :

De familie Peeters-Miller is een typisch gezin uit de middenklasse. Alleen hebben de gezinsleden beslist om samen uit het leven te stappen. We observeren de familie tijdens hun laatste avond samen. We zijn getuige van de tederheid van een familie, van het schipperen tussen zelfbeschikking en afhankelijkheid, van de twijfels over de toekomst van de mensheid en de klimaatproblematiek. Grote vragen komen aan bod. ‘Wat is het waard om voor te leven?’ ‘Waarom houden we zo vast aan het leven?’ Familie is een film over het ‘desondanks’ : Laten we leven! Laten we van deze wereld een thuis maken, samen en ondanks alles.

Scroll naar boven