Spring naar content

HET BRIFF IN HET KORT

De jaarlijkse afspraak met het BRIFF voor een 100% cinema editie vindt plaats van 27 juni tem 5 juli 2023

Omdat er geen betere drager is dan het witte doek om je emoties de vrije loop te laten gaan, nodigt het BRIFF je opnieuw uit om de cinema te vieren!

Opening BRIFF 2021

UGC De BrouckĂšre, Palace, Galeries en Bozar zetten hun deuren voor je open om je mee te nemen op een onvergetelijke cinematografische reis.

 

Een drieledige competitie (Nationale, Internationale & Director’s Week), retrospectieven, cartes blanches, open air screenings met je vrienden of familie
 9 dagen lang worden alle films in de mooiste filmzalen van Brussel vertoond.

tickets
Terry Gilliam
Emilie_Dequenne-square
COSTAS GRAVAS-square
abel ferrara

Het BRIFF is ook een uitgelezen kans om gerenommeerde gasten te ontmoeten zoals Costa-Gavras, Terry Gilliam, Abel Ferrara, Claudia Cardinale, Gérard Depardieu, Benoßt Delépine, Mathieu Amalric, Samuel Benchetrit, Catherine Frot, Bouli Lanners, Emilie Dequenne, Fanny Ardant, Wim Willaert, Melvil Poupaud, 
 maar ook opkomend Belgisch en/of internationaal talent.

BRIFF Village3

 

Om te ontspannen tussen twee filmvertoningen door, stellen we je voor om  een pauze te nemen in the BRIFF Village op het De BrouckÚre plein, voor een drankje in goed gezelschap... Plaats zat om alle filmfanaten te ontvangen!

Laten we afspreken op de 6de editie van het BRIFF, zodat je van dichtbij kennis kan maken met het filmtalent van vandaag.

We rekenen op je
 Kom af!

Scroll naar boven